Gaat het om bussen? Dan kunt u bij ons terecht.

In de jaren dat Wijdemeren Tours bestaat hebben we een ruime ervaring opgedaan in verschillende takken van groepsvervoer. Zo weten we de leukste bestemmingen voor een schoolreisje of bedrijfsuitje maar kennen we ook onze weg in het buitenland.

busvervoer-voor-je-schoolreisje

Schoolreisje

Het gaat om de leukste dag van het jaar, dan neem je geen risico. Wij kunnen het busvervoer voor uw schoolreisje regelen maar ook voor een compleet schoolreisje inclusief lunch en bestemming kunt u bij ons terecht.

busvervoer-bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje? Wij gaan graag met u op pad! We kunnen u natuurlijk veilig heen en terug brengen maar we vinden het ook leuk om mee te denken in de organisatie. Informeer bij ons over de leukste bestemmingen voor een bedrijfsuitje.

groeps-vervoer

Groepsvervoer

Een kleine of juist een hele grote groep? Met ons uitgebreide wagenpark hebben we een antwoord op elk vraagstuk dat te maken heeft met personenvervoer.

wijdemeren-tours-buitenland

Buitenland reizen

Gaan we wat verder weg? Leuk! We rijden regelmatig meerdaagse ritten naar het buitenland. Is er een weg naartoe dan kunnen wij er komen. We helpen u graag verder met de organisatie van uw buitenlandreis.

Even overleggen?

Met onze ervaring over personenvervoer, verkeer en verschillende bestemmingen helpen we u om tot het perfecte reisplan te komen. Neem gerust even contact met ons op.